Prisliste 2020

DSC02576.jpg

 Heldagsfotografering           18000 kr

Bryllup

Jeg følger dere gjennom hele dagen, fra tidlig morgen, til kaken er kuttet om kvelden!  Jeg vil da møte dere på morgenen for å ta bilder av bruden hos frisør, evt hjemme om det er der dere ordner dere på morgenen. Dette avtaler vi nærmere. Jeg vil ha fokus på detaljer , så jeg vil be dere finne frem en del ting til jeg kommer så jeg kan starte med det. Som sko, kjolen, hårpynt, mansjettknapper, dress og herresko. Så vil jeg følge dere gjennom dagen, i vielsen, de offisielle bildene som mann og kone, her med dere som fokus, men også med forlovere og annen familie dere ønsker.  Vi vil sette av tid til familiebilder og gruppebilde av alle i bryllupet deres. Etter dette vil jeg ta bilder av gjestene og dere i naturlige hendelser som skjer gjennom dagen. Under middagen vil jeg prøve å få med noen av talerne, ellers vil jeg holde meg litt i bakgrunnen mens dere spiser.Jeg vil følge dere til kaken er kuttet, og festen starter. Om dere har en første dans planlagt vil dette også være noe jeg vil fotografere for dere. 

ca 12 timer.

inkl ca 500 digitale filer  i høy oppløsning.  

I deres online galleri vil dere få ett album med høyoppløslige filer, og ett album med oppløsning for sosiale medier og skjerm visning. 

DSC02280-2.jpg

Halvdags fotografering            15000 kr

Bryllup

I denne pakken vil dere få bilder fra vielsen og de offisielle bryllups bildene.

 Jeg følger dere og gjestene utover dagen, frem til middagen. Først å fremst vil det være dere som er mitt hovedfokus, fordi disse bildene vil være de mest verdifulle for dere i etterkant. Vi vil også ta familie portretter og bilder med dere og forlovere, brudepiker. 

Jeg vil så ta bilder av gjestene deres i mest mulig naturlig stil. Altså uten å stille opp, men ta bilder av de naturlige settingene som skjer mellom gjestene deres og dere. 

inkl ca 300 digitale filer i høy oppløsning. Da kan dere selv velge hvilke bilder dere vil ha i print, eller lage album av. 

De offisielle bildene                  10000 kr

Bryllup

Jeg møter dere etter kirken og vi tar de offisielle bildene, av dere, og også med øvig familie og venner/forlovere dere gjerne vil ha med.

ca 2 timer 

inkl ca 100 digitale filer i høy oppløsning.

DSC08835.jpg

Baby og barn

 Barnefotografering                1500kr                         

Det er alltid en anledning for å ta bilder av barna...er det ikke ..? det kan være 1, 2, 3 års bursdag... eller kanskje det er "jeg har lært å stå" bilder dere ønsker..? :)  Uansett er det alltid en god grunn for å forevgie barna sine, de vokser jo så fort.. :) Bilder kan tas hjemme hos dere,inne eller i hagen f.eks. Ellers møtes vi på avtalt sted ute for å fotografere. 

Jeg har sinkbalje, forskjellige hårbånd og krone som kan lånes hvis du ønsker. 

ca 2 timer 

inkl 12 digitale bildefiler 

DSC01105.jpg

Familie portrett

                                                    2000 kr

                                                  

Kanskje er det en anledning hvor hele familen er samlet, da kan det være hyggelig å benytte anledningen å ha en fotograf der for å ta bilder av dere. Mange velger å ta bilder av hele familen, av bare barn/barnebarn, besteforeldre m/ barnebarn osv.  

 ca 2 timer           

inkl 15 digitale bildefiler

holde hender

Forlovelses bilder.

Fotografering i forkant av bryllupet.

                                                        1500kr   (om du har booket heldags fotografering hos meg )                 600kr                                                    

Ta med forloveden på en stemningsfull og kanskje litt romantisk fotografering.

Vi planlegger foto timen sammen, og jeg legger opp litt etter hva du/dere ønsker.

Kanskje du skal fri, da kommer jeg gjerne og foreviger dette FANTASTISKE øyeblikket for dere. 

Jeg setter av 2 timer til dere. 

inkl 12 digitale bilde filer i høy oppløsning.

Alle mine priser inkl. en pakke med digitale filer.  de leveres innen 3 uker, da får dere deres eget galleri i shootproof.
Digitale bildefiler utover de inkluderte filene koster 125 kr stk. (gjelder ikke bryllup, der er alle filer ink.)
Jeg leverer alle mine digitale bildepakker gjennom ett program som heter Shootproof. der kan dere enkelt se og laste ned de bildene dere ønsker. 
Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar av kundene mine til egen promotering, dersom dere ikke gir meg annen beskjed. 

© 2018 ArtByStjern/ Fanny Stjern. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now