top of page

The Autumn special
#Høst.... enten elsker man den eller så hater man den føler jeg... Jeg har igrunn aldri likt høsten særlig, før i år... er det en penere høst i år, enn alle andre år tro...? eller er det bare meg som har forandret meg...?

Såfall av en rar grunn liker jeg den..og alle de utrolig fargene.. tenk at naturen kan skape alle disse klare og sterke fargene i rødt, gult og oransje... Dette er farger på på fargeskalaen som jeg vanligvis styrer laaangt unna, liker ingen av de egentlig, men når det kommer naturlig i naturen, da blir det noe annet..


Jeg har hatt noe flotte fotograferinger i høst, hvor vi har kastet #løvblader i lufta for å ta bilder av at de faller ned igjen.. (ikke så lett som det høres ut...de daler ikke ned som man ser for seg....) Men veldig gøy og utfordrende var det, og resultatene ble nydelig.

“Life isn`t about finding yourself., is about creating yourself”

Inspirende og fint tid å være ute i naturen, kanskje helt alene tilogmed, med bare seg selv å egne tanker. Noen ganger trenger man det tror jeg. Selv er jeg dårlig på det, så en ting jeg huker av for å bli bedre på #alenetidliten jente på gresset, høsten, blader

"Golden hour"

Denne tiden på døgnet kalt "the golden hour" er den lille stunden før sola går ned for dagen. Lyset blir først mykere, mer behagelig enn midt på dagen når sola står høyt på himmelen. Da lager sola harde skygger, og den kan være blendende for både #fotograf og modeller. Men som sagt når det er #goldenhour, kan man fint ta bilder rett mot sola og man får en fin magisk stemning i bildene. Høstsola skaper ett varmt innbydende lys ute. Det starter ofte i lyse pasteller på himmelen i lys rosa og baby blå, før lyset blir mer oransje og intenst rett før sola går ned.

Jeg digger folk som er med på fotografering i denne tiden, ikke alltid den tiden som passer best for alle, særlig for barnefamiler, da er nok dette kjernetiden i hjemmet, det er det såfall her, og vi har fire små. Men om man først tenker på en fotografering, så er denne tiden noe å vurdere, lover at det er verdt det :)

Jeg bruker også å anbefale alle som gifter seg å ta en fotosession i denne tiden, ta med noe godt i glasset og gå bare brudeparet og fotografen for en liten romantisk fotografering før sola går ned for dagen.


Ønsker jeg dere en fin høst videre !


far og sønn i solnedgangFanny Stjern21 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page