top of page

Fotograf i bryllupet? Eller spare inn de kronene? 

Fotografen er med dere fra morgenkaffen inntas, til festen er i gang. Og det som skjer etter den tid kan forbli mellom de som er der tenker jeg. Etter X antall vinglass under middagen med mange taler, er det kanskje greit at man ikke har en fotograf til å forevige danse stilen etter at kake og konjakk også ble servert ;)

Men det er mye som skjer i mellom der. Det er Vielse, gratulasjoner fra foreldre og alle de andre som er tilstede.

De offisielle bildene skal tas, av brudepar, brudepar med barn, forlovere og foreldre. Det er også gruppebilder som skal skje. Og her ligger det masse jobb med å sanke inn alle som skal være med i bildene. Og det morsomme er at når man har den perfekte oppstilte gjengen og begynner å bli ferdig så sier svigermor..."å nei,gud!, vi mangler jo tante Åsa, hvor er tante Åsa....?? :) og det, det er ikke tull, det har skjedd flere ganger! Hihi... 😊

Hvis man denne ene dagen i livet sitt velger å bruke en venn som er litt god til å ta bilder Denne dagen, kan man i værste tilfelle ende opp med en bunke typ ubrukelige bilder.

En som er ganske god på å ta bilder ute i naturen, trenger ikke nødvendigvis å være god nok kameramessig for å klare de forskjellige lys forholdene som utspeiler seg gjennom en hel dag. Fra sol fra blå himmel, innendørs middag, til skumring ute.

Til bryllupet sitt planlegger man alt i detalj, og man vil nok sette pris på å ha flotte bilder av alt fra detaljer og gjester gjennom dagen.

Om du velger den vennen med kamera, er jo ikke dette garantert. Og er det virkelig her dere ønsker å spare inn??

Man kjører på med vin pakker og 5 retters middag, små detaljer på toalettet for gjestene og kanskje en lite goodibag. Man har candybar, og fri bar.

Også skal man sitte igjen med en haug tålig greie bilder etter å ha svidd en halv årslønn på en kveld.

Maten blir spist, gjesten går hjem og alt du har igjen av vinen er en hyggelig hodepine som er borte etter noen glass med Cola.

Hvis du derimot legger de ekstra pengene i en fotograf, vil du sitte igjen med bilder som tar deg tilbake til øyeblikket, hvor du kan huske hva rommet luktet, - kanskje var rommet fylt av en herlig blanding herre og dameparfyme, (for det er vel neppe en dag folk bruker mer parfyme enn i bryllup!)

Ett annet bilde kan få frem den følelsen du hadde akkurat i det øyeblikket bildet har fanget. Det er det som er vakkert med bilder! De får deg til å huske små øyeblikk du ellers ville glemt.

Og disse vil du ikke la gå i glemmeboka på bryllupsdagen din.

Det er Din dag, Deres dag!

Så la en profesjonell ta jobben for dere.

Da kan dere nyte dagen deres best!

Det fortjener dere, etter all jobben i forkant!

Med hilsen

Fanny Stjern

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page