Baby fotografering-når den minste blir sjefen!

Er ikke det koooslig?! Jeg elsker å komme til nyfødte for å fotografere. Det er så hyggelig å komme hjem til de nybakte foreldrene og en nyfødt liten verdensborger. Man tar kanskje en kopp kaffe og planlegger farger og detaljer først, og hilser på den lille. Jeg har 4 barn selv, så jeg har hatt mi del av babyer, men det er jo veldig hyggelig å hilse på små babyer. Man blir så full av varme og kjærlighet, selvom man ikke kjenner de, så blir det bare sånn med de små. Akkurat som kattunger, de også får man litt av de samme følelsene av å være med.. Hihi... Jaja, nok om det.. :)

(... men se under, er det rart man blir litt soft i sjela.... ?)

Jeg synes det er supert å ta det hjemme hos familien jeg skal fotografere, for da er babyen i trygge omgivelser. Mat og skift blir enkelt og det er ikke noe stress.

Jeg setter normalt av 2 timer til en Baby fotografering, men jeg stresser aldri, man må ta det etter hva den lille er klar for akkurat da. Så om det tar 3 timer, så gjør ikke det noe!

Jeg tar med meg det jeg trenger av assesoarer, som blomster, tepper o.l. Så blir jeg enig med de jeg er hos hva de liker best når jeg kommer dit.

På bildet under ser du hvordan man kan sette opp en en fotografering. Det skal så lite til for at det blir så utrolig fint ❤️

Noe ganger er det fint å ha med søsken også på en nyfødt shoot. Hvor babyen ligger ved siden av eller på fange til ett større søsken. Det er bilder man vil verdsette i år fremover, tilogmed kanskje i generasjoner fremover, og det er jo en hyggelig tanke. At den lille nå, vil bli bestemor en gang, og kan vise baby bilde av seg selv til barnebarna 😊

Små detaljer er hyggelig å med på en fotografering, som bittesmå føtter.

Macro bilde av øyne, øyevipper og hender er så søtt.

For at foto shoot en skal blir best, så er det enklest og ha den innen babyen er 4 uker, slik at han/henne fortsatt sover mye av dagen. De sover ofte så godt at man kan flytte på de uten at de våkner. Og når de sover har de ofte ett mykt og salig uttrykk i ansiktet, som er ønskelig å ha på bildene.

Når du har fått termin, så kan det være lurt å kontakte fotograf og holde av en dato. En dato man holder, men som er mulig å endre, siden man kan jo ikke vite med sikkerhet når babyen tenker å komme- det er trossalt babyen er Sjefen her - Baby Boss 👶

Ta gjerne kontakt om du ønsker en fotografering 🥰

Med hilsen

Fanny Stjern

2 visninger

© 2018 ArtByStjern/ Fanny Stjern. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now