Om Meg

Hei!

Jeg er Fanny Stjern, er 36 år og bor med mann og våre 4 barn. 

Jeg jobber som fotograf. Jeg har kontoret mitt hjemme, men gjør alle jobber ute der du som kunde ønsker meg.

Noen ganger er det i skogen eller stranden, andre ganger på flotte hoteller og kirker. Dette gjør jobber min veldig spennende synes jeg :)

Mitt mål er at du skal føle deg ivaretatt, og jeg ønsker å gi deg minner for livet, både digitalt og ett minne fra en fin fotosession. 

Jeg elsker å fotografere, det å få brukt kreativiteten når man er ute på oppdrag er utrolig spennende.

Jeg ønsket alltid å bli kunstner når jeg var yngere, og nå er jeg jo på en måte det, derfor har jeg kalt firma mitt ArtByStjern ! 

Jeg synes en fotografering skal være en fin opplevelse, og jeg guider deg/dere gjennom fototimen, slik at det blir mest mulig komfortabelt  å stå foran kamerat. (det er det værste jeg vet selv, så jeg vet hvordan dere har det..;) )

 

Jeg er portrettfotograf, og mitt hovedfokus er brudepar. Det er flott å få ta del i noen sin store dag, det er mange pene ting, blomster og klær å ta bilder av, det setter ingen hinder for kreativiteten. Jeg tar også gladelig andre oppdrag, famile, barn, forlovelser og  babyer.

Baby fotografering er noe jeg vil satse mer på i 2020, og jeg jobber med å styrke kunnskapen min innen denne type fotografering. Spennende med nye utfordringer!

Jeg elsker å få frem stemninger og de gode øyeblikkene i bildene. De trenger ikke alltid å være "perfekte" for at det er ett perfekt bilde synes jeg. 

 

"The idea is not to live forever,

but to create something 

that will ..." 

Takk for at du tok deg tid til å lese litt om meg :)

Ta kontakt om du lurer på noe, det meste løser seg !

"MITT MÅL ER Å SKAPE VAKRE SMÅ KUNSTVERK AV DINE MINNER SOM VIL VARE EVIG" 

Art-By-Stjern-black-hiRes.png

Klem fra 

               

        Fanny